Vijftig Tinten

"Hij houdt z'n hand op. In zijn handpalm zie ik twee zilveren ballen aan een zwart touwtje liggen. Christian stopt ze in me en ik voel al m'n spieren in mijn buik samentrekken".

Zomaar een paar zinnen uit 'Vijftig tinten grijs'. Volgens veel vrouwen dé erotische thriller die je gelezen moet hebben. De trilogie staat al weken in de bestsellerslijst en dat hebben wij bij Fun4Pleasure ook gemerkt. In het boek heeft een studente sm-avonturen met een mysterieuze miljonair. Er worden veel seksspeeltjes beschreven en dat heeft de interesse van lezeressen en lezers getrokken. In de winkel en op de website van Fun4Pleasure is sinds een aantal weken een ware run ontstaan naar allerlei speeltjes en accessoires die in het boek voorkomen.

Wij van Fun4Pleasure hebben daarom dan ook onze uiterste best gedaan om het perfecte vijftig tinten pakket samen te stellen. Ieder seksspeeltje dat voorkomt in het boek is vertegenwoordigd in dit pakket. dus twijfel niet langer en grijp deze kans om jou liefdesleven wat meer kleur te geven.

Verder kunt u hier de trilogie bestellen en bij afname van de hele serie ontvangt u van Fun4Pleasure een spannend setje handboeien cadeau.

Hoe werkt het:

Door gebruik te maken van het onderstaande email adres kunt u ons een email sturen, met daarin aangegeven wat u zou willen bestellen. U geeft dus duidelijk aan geinteresseerd te zijn in de trilogie of het pakket. verder vermeld u uw naam en het afleveradres van uw bestelling. u ontvangt een email retour met factuur en betalingskenmerk. bij binnenkomst van de betaling wordt de bestelling geactiveerd. u ontvangt het pakket binnen drie werkdagen thuis.

Fun4Pleasure
Moleneind NZ 32 a
9203 ZP Drachten
Tel: 0512-525159
Mail: info@fun4pleasure.nl
Speciale aanbieding !! Normaal € 65. Nu voor slechts € 32.50 !!

Drukwerk is mede mogelijk gemaakt door Blue Road